Skip links
DIN GARANTI FOR SUCCESS

App udvikling i Aarhus - Danmarks førende bureau

Nodes er Danmarks førende app bureau med kontorer i Aarhus, København og London med fokus på mobile apps til iOS, Android samt Windows Phone.

Vi er specialister inden for udvikling af driftsikre mobile applikationer til smartphones og tablets med ekstraordinære brugeroplevelser. Derfor vil du også opleve 80 medarbejdere, der inden for deres ekspertise områder i samspil med en dedikeret projektleder sørger for at dit projekt kommer sikkert i mål.

SE VORES CASES SE VORES SERVICES
Logo scotrail - Aarhus
Logo wwf - Aarhus
Logo dfds - Aarhus
Logo tempur - Aarhus
Logo pfizer - Aarhus
Logo ironman - Aarhus

Nodes KAN FINDES I

Mariane Thomsens Gade 2F, 9. sal
8000 Aarhus C
Danmark
+45 42 41 01 01

CONTACT

Anders Krag
Managing Director, Denmark
aar@nodesagency.com

Orientkaj 4, 1.th.
2150 Nordhavn
Denmark
+45 42 41 01 01

CONTACT

Anders Krag
Managing Director, Denmark
cph@nodesagency.com

1 Spinningfields Quay Street
Manchester | M3 3JE
United Kingdom
+44 (0) 7935 792 014

CONTACT

Jonathan Boakes
Managing Director
man@nodesagency.com

174 North Gower Street
London | NW1 2NB
United Kingdom
+44 (0) 7935 792 014

CONTACT

Jonathan Boakes
Managing Director
ldn@nodesagency.com

Nodes Agency Germany GmbH
Oberwallstraße 6
10117 Berlin-Mitte
Deutschland
+49 151 525 88 338

CONTACT

Martin Kahl
Managing Director
ber@nodesagency.de

165 C Weteringschans
Amsterdam | 1017 XD
Netherlands
+44 (0) 7935 792 014

CONTACT

Sven de Brouwer
Mobile Consultant
ams@nodesagency.com

Na Poříčí 1053/44
11000 Praha
Česká Republika
+420 777 320 856

CONTACT

Dominik Hádl
Technical Director
prg@nodesagency.com

G01-G03, Building No. 1
Dubai Internet City
Dubai, UAE
+971 58 598 2390

CONTACT

David Foster
Client Solutions Director
dafo@nodesagency.com

Lokalt kontor i Aarhus

Vi ser frem til at høre mere om jeres app projekt. Giv os et kald, eller send os en kort beskrivelse af jeres udfordringer.

HOS NODES UDVIKLER VI

Driftsikre mobile apps med ekstraordinære brugeroplevelser

Test Device - Aarhus
Native app udvikling
Betegnelsen dækker over applikationer designet til et specifikt styresystem, såsom Android OS eller iOS. Ved at udvikle med fokus på individuelle platforme er nogle af fordelene god ydeevne samt adgang til samtlige hardware funktioner på de respektive enheder og operativsystemer.
Cross platform & hybrid
At udvikle cross-platform betyder at der udvikles til mere end et enkelt styresystem ad gangen, og at man derefter konverterer kildekoden over til de ønskede styresystemer via en automatiseret proces. Det vil sige at man udvikler koden én enkelt gang, og så bliver koden oversat til for eksempel Android eller iOS kode dernæst.
Backends & CMS
Vi praktiserer en differentieret app udvikling for at maksimere oplevelsen for enheder med højere OS-versioner eller højere kapacitet. Mange apps består af en mobildel og en backend, som vi enten bygger direkte oven på vores egenudviklede CMS eller integreret på allerede eksisterende frameworks eller API’er som fx Sitecore eller Umbraco.

Vores Proces

Vores kontor i Aarhus arbejder med kunder og virksomheder fra de spirende iværksættere til kommuner og offentlige institutioner og førende industrikoncerner, som alle ønsker at blive førende i deres respektive branche.

Nodes kontoret i Aarhus ser vi som ikke kun som et geografisk knudepunkt mellem vores kontor i London og det i København, men også som et sted, hvor vi kan være en del af det spirende tech-miljø, og derved tiltrække de største talenter inden for design og udvikling af apps.

Du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og en dialog om jeres næste app udviklingsprojekt.

Den indledende fase af enhver udviklingsproces består i at kunne besvare spørgsmålet “Hvad er formålet med denne app?” både fra virksomhedens og brugerens perspektiv.

Det omfatter både foreslag til features baseret på, hvad der er muligt fra et teknisk perspektiv og hvad brugerne ønsker og forventer.

Målet med UX- og designfasen er at levere en app som er intuitiv, let at bruge og fantastisk smuk. Denne fase starter med en interaktiv prototype af den fulde app for at drøfte de forskellige UX-valg og funktionalitet.

I alle aspekter af udviklingsprocessen anvender vi en iterativ proces, som giver mulighed for en fleksibel og effektiv arbejdsgang.

Vi udvikler til en række platforme (iOS, Android, Windows Phone og web), og udvikler ofte i native til hver af dem for at sikre den bedste brugeroplevelse på hver platform.

Uanset hvor velplanlagt app’ens koncept er, kan det altid overraske hvordan brugerne benytter den og hvilke features de sætter størst pris på. Som standard implementerer vi Google Analytics, men har vi stor erfaring i at implementere en bred vifte af tredjeparts tracking-værktøjer.

Vi uploader ikke din app til App Store eller Google Play, før den er testet grundigt og samtidig vejleder vi om, hvordan man vælger de bedste søgeord.

Efter lanceringen sørger vores automatiske monitoreringssystemer for, at vi med det samme opdager og kan reagere på eventuelle fejl, som brugerne oplever.

Selvom apps kan have en begrænset levetid for at støtte op omkring en kampagne, forventes det at de fleste af vores apps lever i længere tid.

Det er derfor vigtigt, at app’en udvikler sig over tid for at tilpasse sig brugernes ændrede behov samt at udnytte nye muligheder.

Call Now Button