Skip links
Business Consultant – Aarhus

Business Consultant – Aarhus

(Denne stilling er besat)

Ny mulighed som business consultant hos Nodes

Vi leder efter en Business Consultant, der vil omdrejningspunktet mellem projekter og kunder. Stillingen er ny, og der er derfor stor mulighed for at præge egne arbejdsgange og -indhold.

Hos Nodes vægter vi tre områder, som du skal mestre:

 • Den første kontakt med kunden. Du skal være opsøgende og have evnerne til at indgå i en professionel dialig, der omhandler kundens ønsker og krav samt strategiske retning.
 • Workshopsfacilitering om UX og interaktionsdesign, der stemmer overens med kundens ønsker og strategi.
 • Projektstyring. som konsulent skal du være i stand til at koordinere hele processen om kunden. Det inkluderer forhold mellem kunde og vores team, der skal udvikle løsningen. Du sørger for, at projektet følger tidsplanen og lever op til alle forventninger samt afklarer indledende forhold som f.eks. scope, budget og tid. Når udfordringer opstår, tager du ansvar, og du er bevidst om, at skarp kommunikation med kunden igennem hele processen er afgørende for succes.

Vores afdeling i Aarhus er en mindre del af hele vores virksomhed. Du skal være indstillet på, at atmosfæren er meget som hos start-ups. Men vi har mål om at vækste afdelingen.

Foran os har vi en stor men spændende opgave om at skabes synlighed omkring Nodes, vores medarbejdere og kunder. Samtidigt har vi et stærkt bagland, med en stor afdeling i København og en stærk kundeportfolio. At skabe nye kunderelationer bør gerne være en drive-faktor hos dig, og du skal kunne indgå i professionelle dialoger med kunder på tværs af brancher med en naturlighed.

Du får et stort ansvar for at sikre Aarhus afdelingens pipeline sammen med de andre konsulenter i konsulentteamet.


Din profil

 • +5 års erfaring med forretningsudvikling og stakeholder management fra teknisk funderet bureau eller konsulenthus, gerne med app-erfaring.
 • Du tager ansvar for tid og økonomi på de projekter, du er ansvarlig for
 • Et godt førstehåndsindtryk er en af dine kernekompetencer. Du er en menneskekender med et analytisk blik og en god situationsfornemmelse.
 • Du kommunikerer problemfrit med alle typer mennesker, og du formidler komplekst stof til kunder og forstår at overdrage forretningskrav til vores udviklerteams.
 • Du arbejder struktureret og er dygtig til at planlægge.
 • Du er en sand netværker og bruger dine relationer aktivt til at sikre nye kundeforhold.
 • Du er en team player, der gerne vil indgå i et team med fælles mål.

 

Dine opgaver

 • Du er opsøgende gennem netværk, relationer og events.
 • Du er omdrejningspunktet mellem udviklere, designere, og kunden, og du tager ansvar for hele processen.
 • Du er drivkraften i alt fra kommunikation med kunden til styring af udviklingsprocessen fra dag til dag.
 • Du rådgiver vores kunder om, hvilke løsninger der bedst passer til deres og til slutbrugernes behov.
 • Du træffer afgørende beslutninger om, hvad der skaber størst værdi for vores klienter og deres slutbrugere.


Dine ansættelsesvilkår

Arbejdssted i Aarhus, Frederiksgade 45. Løn efter kvalifikationer. Vi ser gerne, jobbet indtages så hurtigt som muligt, og vi vil derfor holde løbende interviews


Din kommende arbejdsplads

Nodes er et af Europas førende mobiludviklingsbureauer med mere end 100 ansatte fordelt på kontorer i København (HQ), Aarhus, London, Manchester og Amsterdam. Vi ser os selv som digitale problemknusere med ekspert erfaring inden for udvikling af mobilapplikationer, newtech og integrationer med tredjeparts API’er. Vi er alle nørder inden for hvert vores felt, og vi elsker at diskutere alt fra Apple-rygter og Star Wars-film til robotprogrammering over frokosten.

SØG JOBBET

Join the Discussion

Call Now Button