Skip links

Digital transformation og Strategi

Transformér din virksomhed digitalt

Hvordan fastholder du konkurrencefordelen i den nye digitale økonomi? Vi hjælper virksomheder med at blive agile, trimmede og omkostningseffektive gennem digital transformation.

Vi modner din
Digital parathed

Afdækning
Vision
Modenhed
IT-arkitektur
Markedsmuligheder & digitalt potentiale

Vi udvikler din
Digitale strategi

Digitalt forretningsvision
Governance
Koordineret indsats
Business medeling
Digitale platforme

Vi strømliner din
Organisering

Produktstyring
Go-to-market strategi
Dataanalyse
Forandringsledelse
Afrapportering

image - TMP - Transform your business digitally – Digital Transformation and strategy (SH)

Bliv fleksibel, trimmet og omkostningseffektiv med digital transformation

Som med forretningsstrategi handler digital strategi om at træffe de rigtige valg. Det betyder, man skal kortlægge virksomhedens nuværende situation, hvor man gerne vil bevæge sig hen i fremtiden, og hvordan det skal gøres.

Vores digitale konsulenter hjælper dig og dine medarbejdere med at skabe og implementere en konkret, handlingsorienteret digital strategi, der skaber resultater.

Tal med en af vores eksperter i dag – vi står klar til at hjælpe.

“Digitale løsninger er et af århundredets bedste værktøjer til at opnå konkurrencefordele – men kun med en konkret, digital strategi kan du skelne mellem rigtige og forkerte løsninger”

Christian Nielsen, Director of strategy & delivery

Hold dig opdateret på den digitale verden, når vi deler viden, inspiration & holdninger

Vores digitale konsulenter er en erfaren gruppe, der kender alt til digitale strategier. Tag et smugkig ind i deres verden og læs et blogopslag eller kast dig over et whitepaper.

create consume small1 - TMP - Transform your business digitally – Digital Transformation and strategy (SH)

Whitepaper: At udvikle vs. at bruge teknologi

I den digitale tidsalder stilles der store krav til, at virksomheder kan vækste hurtigt. Selv de virksomheder, der ikke er fremme i skoene på den teknologiske bane, har meget at vinde ved at fokusere på digital transformation. Men hvilke forretningsmodeller sikrer din virksomhed fremgang uden at sætte forrentningen over styr? Vi udforsker fordele og ulemper og undersøger hvilken model, der bedst passer din virksomhed.

Læs whitepaper
IMG 7618.HEIC  - TMP - Transform your business digitally – Digital Transformation and strategy (SH)

De grundlæggende principper bag “Digital”

“Digital” betyder noget forskelligt fra person til person. Nogle tror, der er en opgraderet version af deres virksomheds IT-funktioner, mens andre fokuserer på digital marketing og salg. For at sikre en effektiv og strømlinet organisation, der kan imødekomme samfundets digitale ændringer, skal virksomheder udvikle en fælles forståelse af, hvad “digital” betyder.

Læs blogopslaget
135e7dd5 9c32 43b9 b62e a8b738a9b52c - TMP - Transform your business digitally – Digital Transformation and strategy (SH)

Hvordan vælger man det rette framework til ens digitale produktstrategi?

Mens man før i tiden hyldede de dristige, innovative disrupt’ere rundt om i verden, er det nu de opblomstrende “corporate dinosaurs”, der er interessante. Digital transformation bliver mere og mere livsvigtigt for virksomheder verden over.

Læs blogopslaget
Call Now Button