Skip links
Dutch Marketing Manager

Dutch Marketing Manager

Jobopslaget er ikke længere aktivt.

Er du glad for ord? Og får du energi af at skrive indhold og skabe content, andre finder værdifuldt? Vi søger efter en erfaren hollandsk marketing manager til vores hovedkontor i København.

Det er et krav, at du taler og skriver hollandsk flydende. Det er vigtigt, da én af dine hovedopgaver er at hjælpe og supportere vores on-site team i Amsterdam, der skal vækste vores tilstedeværelse i landet.

Nodes er på en vækstrejse, og du får derfor en vigtig rolle i vores internationale marketing team, der understøtter vores kontorer i Danmark, England, Tyskland, Tjekkiet og nu også Holland. Du bliver en del af et energisk team, der fokuserer benhårdt på eksekvering, og du er med til at danne Nodes eksterne kommunikation, som skal være skarp, præcis og professionel hver gang!
Dine indsatser er også med til at generere leads, der er værdifulde for vores salgsteams på tværs af landegrænser.

Søg stillingen

Rollen

Ansvarsområder

Du får en stilling med stort ansvar og selvstændighed. Ud fra den viden, der skabes i organisationen, producerer du værdifuldt indhold, andre finder interessant. Du kan hurtigt se den skarpe vinkel i et blogpost, whitepaper eller nyhedshistorie til pressen, og du er ikke bange for at eksekvere samme dag. Du vil være en del af et dedikeret team, hvor du altid kan få sparring og hjælp, og vi sætter en stor værdi i at vidensdele på tværs af vores landegrænser.
Det er vigtigt, at du som person har en masse gåpåmod og ikke er bange for at fejle. Du får dine egne ansvarsområder, men vi arbejder og står sammen som et team – både når vi nyder vores succeser og reevaluerer vores indsatser.

Krav

Da dit hovedfokus er, Holland skal du skrive og tale sproget flydende. Du vil være den direkte kontakt med vores hollandske kontor, og det er derfor vigtigt, du også er god til at skabe relationer. Vi forventer, du har en længerevarende uddannelse med fokus på kommunikation. Har du erfaring med SEO, content marketing eller eventafholdelse, er det et plus.

Det er en bonus, hvis du…

Har en passion for tech og mobile apps. Og hvis du holder dig opdateret på de seneste trends inden for tech-verdenen, er du allerede langt.

About Nodes

Nodes is a leading digital agency specialising in developing awesome mobile apps and digital projects. We are a team of 85 passionate developers, designers and advisors with offices in London, Manchester, Copenhagen, Aarhus, Amsterdam, Berlin and Prague. Where we work for leading brands across a wide range of industries. Nodes is a part of Japanese conglomerate Monstar Lab.

Interested?

We look forward to hear from you!

Apply for the position
Call Now Button