Skip links

Events og Seminarer

Lær af markedsledere, appspecialister og disrupterende start-ups, når vi deler erfaringer, indsigter og synspunkter om fremtiden for mobil og apps.
Platforms featured image - Events

The Future of App Platforms

Copenhagen 17th September 2020

Native or hybrid? This is the million dollar question for enterprises considering investing in a mobile app solution. Join us when we once again explore the latest development within app platforms and discuss the pros and cons business executives are facing today.

Speakers & Programme
Omnichannel cover pic - Events

The Future of Omnichannel Customer Experiences

Aarhus 26.04

Hvordan bruger man data til at skabe en personaliseret brugeroplevelse på tværs af kanaler inden for rammerne af GDPR? Hør Bech-Bruun og Nodes m.fl. fortælle om muligheder og udfordringer for virksomheder.

Se præsentationer
ml - Events

The future of Machine Learning in Transport and Logistics

Copenhagen 21.03

Hvor langt er nogle af de største kommet med brugen af machine learning, hvordan er de kommet i gang, hvilke udfordringer har de mødt, og hvor har de set klare resultater i brugen af machine learning?

Se præsentationer
transport event cover 50 - Events

The future of Digitally connected customer experiences

Copenhagen 24.01

Hvordan kan connected customer experiences på tværs af digitale touchpoints hjælpe virksomheder med at tilbyde bedre service? Nodes, Danske Bank og Sitecore fortæller, hvordan mobil apps, der er tæt integreret med Sitecore Experience platformen, rykker grænsen for den gode kundeoplevelse.

Se præsentationer
Screen Shot 2018 10 19 at 11.01.05 - Events

The future of M-Commerce

København 22.11 & Aarhus 23.11 

Hvordan er M-Commerce med til at forme fremtiden indenfor retail? Få indsigt i, hvordan nogle af Danmarks førende virksomheder gør brug af M-Commerce og de nye teknologier for at sikre det bedst mulige samspil af det digitale og fysiske.

Se præsentationer
cover - Events

The future of app platforms

København 13.9 & Aarhus 20.9 

Hvorfor findes MobilePay ikke som web app til trods for, at spillere som Google de seneste par år har lagt flere og flere ressourcer i at markedsføre (progressive) web apps som fremtiden ift apps? Men hvad er egentlig forskellen på de to typer af apps?

Se præsentationer
innovation grey lab - Events

The future of Innovation Labs

København d. 16.5 

Hvordan er det muligt at fordre innovation i en virksomhed med mange års historie? Få indsigt i de erfaringer nogle af Danmarks førende virksomheder har gjort sig inden for Innovation Labs, og hør hvordan de ser fremtiden inden for innovationsstrategier.

Download materialet her
shutterstock 599796182 1 - Events

Apps indtager transport og logistik

København d. 1 Marts 2018
Aarhus d. 2 Marts 2018

Vær med når markedsledere deler deres erfaringer med apps indenfor industrien.

Se programmet
tinder swiping - Events

The future of mobile

Aarhus d. 4 Maj 2018

Vær med når vi deler en fortælling om fremtiden, og kommer med vores bud på hvad fremtiden vil byde på i koblingen mellem teknologi og menneske. Eventet er en del af Internet Week Danmark.

Se programmet
Call Now Button