Skip links

Events og Seminarer

Lær af markedsledere, appspecialister og Start-Ups der skaber disruption, når vi deler erfaringer, indsigter og synspunkter om fremtiden for mobil og apps.
transport event cover 50 30x20 - Events

The future of Digitally connected customer experiences

Copenhagen 24.01

How can organizations reach the next level by providing connected customer experiences across digital touchpoints? Join Nodes, Danske Bank and Sitecore and learn how new synergies aim to unlock the potential of mobile apps that are tightly integrated with Sitecore Experience Platform.

Book seat
Screen Shot 2018 10 19 at 11.01.05 30x17 - Events

The future of M-Commerce

København 22.11 & Aarhus 23.11 

Hvordan er M-Commerce med til at forme fremtiden indenfor retail? Få indsigt i, hvordan nogle af Danmarks førende virksomheder gør brug af M-Commerce og de nye teknologier for at sikre det bedst mulige samspil af det digitale og fysiske.

Se præsentationer
cover 30x15 - Events

The future of app platforms

København 13.9 & Aarhus 20.9 

Hvorfor findes MobilePay ikke som web app til trods for, at spillere som Google de seneste par år har lagt flere og flere ressourcer i at markedsføre (progressive) web apps som fremtiden ift apps? Men hvad er egentlig forskellen på de to typer af apps?

Se præsentationerne her
innovation grey lab 30x20 - Events

The future of Innovation Labs

København d. 16.5 

Hvordan er det muligt at fordre innovation i en virksomhed med mange års historie? Få indsigt i de erfaringer nogle af Danmarks førende virksomheder har gjort sig inden for Innovation Labs, og hør hvordan de ser fremtiden inden for innovationsstrategier.

Download materialet her
shutterstock 599796182 1 30x19 - Events

Apps indtager transport og logistik

København d. 1 Marts 2018
Aarhus d. 2 Marts 2018

Vær med når markedsledere deler deres erfaringer med apps indenfor industrien.

Se programmet
tinder swiping 30x20 - Events

The future of mobile

Aarhus d. 4 Maj 2018

Vær med når vi deler en fortælling om fremtiden, og kommer med vores bud på hvad fremtiden vil byde på i koblingen mellem teknologi og menneske. Eventet er en del af Internet Week Danmark.

Se programmet