Skip links

Kan man disrupte sig selv?

Flere af de største virksomheder har inden for de seneste år nedsat enheder, der har til formål at skabe og drive innovation, der kan bringe forretningen ind i fremtiden. Når enhederne lanceres følger ofte en fortælling om, hvordan virksomheden vil disrupte sig selv og branchen gennem nye teknologier og digitale løsninger.

Hvordan står det til med disse innovationsenheder? Og hvilke erfaringer har virksomhederne gjort sig i forsøget på at disrupte sig selv?

Tilmeld dig dette event og få indsigt i de erfaringer som Danfoss, Telia og LEO Pharma har gjort sig inden for området, og hør hvordan de ser fremtiden inden for innovationsstrategier.

København d. 16. maj
kl. 9:00-12:00

Eventet er forbeholdt beslutningstagere inden for digital, innovation og forretningsudvikling. 

Jeg har læst og accepterer Nodes datapolitik.3 spørgsmål du får svar på:

Indsigt fra industrien

Hvilke erfaringer har de førende danske virksomheder har gjort sig med selv-disruption og Innovation labs?

Best practice

Hvilke innovationsprocesser egner sig bedst til digital, og hvilke kompetencer skal være tilstede?

Videndeling

Hvordan får man super tankeren og speedbåden (innovation lab) til at spille effektivt sammen?

Relevant for dig som:

arbejder med innovation inden for digital og teknologi 

gerne vil tale med andre virksomheder i samme situation som jeres

gerne vil inspireres indenfor emnet labs og digitale innovationsprocesser

Talere & program

ricki 200x200 - The future of enterprise innovation labs

The Ramp – Corporate innovation for Danfoss
Ricki Mae Melchior – Digital Entrepreneur at The Ramp by Danfoss

Hvordan laver man digital innovation for en virksomhed, der klarer sig glimrende? En præsentation af The Ramp, vores projekter, udfordringer, wins and losses.

remmer 2 200x200 - The future of enterprise innovation labs

LEO Innovation Lab – uafhængigt og fast forankret
Morten Remmer – Chief Growth Officer & Head of LEO Innovation Lab Incubator

LEO Innovation Lab har på få år opnået stor anerkendelse som et af de mest succesfulde eksempler inden for kategorien Innovation Labs i Danmark. Baggrunden for det er blandt andet en funding på mere end 500 millioner kr. samt lanceringen af flere stærke digitale produkter i pharma kategorien. I sit oplæg fortæller Morten Remmer om den udvikling Leo Innovation Lab har gennemgået fra at være en særskilt enhed til nu at skulle performe på samme niveau og ud fra samme betingelser som andre forretningsenheder hos LEO Pharma. Derudover kommer Morten ind på hvilke 3 faktorer, han mener der er afgørende for at kunne skabe et succesfuldt enterprise innovation lab.

Claus telia 200x200 - The future of enterprise innovation labs

Hvad kan en stor organisation lære af startups?
Claus Berthou Madsen – Senior Project Manager at Telia

Udgangspunktet for præsentation vil tage udspring i Telia´s innovations initiativ der hedder Jump. Jump er en række initiativer der har til sigte at lære Telia´s organisation om måden,, hvormed startups arbejder på. Ved at eksponere Telia´s organisation for startups i forskellige initiativer, har vi lært nye metodikker, mindset og bundet nye relationer. Resultaterne af Jump er mange og kan ses på flere niveauer af organisationen.

image 7 200x200 - The future of enterprise innovation labs

Arbejdet med innovation fra strategisk approach til produkt
Aske Hven-Jensen – Client Services Director at Nodes

Innovation labs kan være løsningen for nogle typer af virksomheder. For andre kan andre metoder være værdifulde. I dette oplæg tager Aske afsæt i forskellige tilgange til det digitale innovationsarbejde. Der er mange måder at komme i gang på, og Aske deler erfaringer og eksempler på, hvordan dette kan gøres i både større og mindre skala. Hør bl.a. hvordan din virksomhed kan stå på skuldrene af andres arbejde, og hvorfor mange idéer er bedre end få gode idéer.

Deltag i eventet og mød virksomheder i samme situation som jeres

Lær fra de største danske virksomheder, der har gjort sig erfaringer med innovation labs og alternative innovationsstrategier.

Eventet finder sted

Den 16. maj 2018 fra kl. 9:00-12:00
Nodes, Artillerivej 86, st. tv., 2300 København S
Tilmeld dig her

De største danske virksomheder satser på innovation labs og nye innovationsstrategier 

Behov for digitalt temposkifte i Carlsberg

Oktober 2017

Topchef vil samle bryggeriets unge, digitalt indfødte talenter i et superteam sammen med topledelsen. Strategien hedder “Sail22”, og den skal sikre, at Carlsberg igen kan vokse organisk.

ISS Corporate Garage is ready to innovate

Marts 2017

ISS has opened its new Corporate Garage. The newly opened garage is an innovative and autonomous unit living outside of ISS with the focus of unleashing the innovation power of ISS.

YouSee ejer i kæmpe digital satsning

Januar 2018

En ny forretningsenhed skal styrke den digitale transformation i YouSee. Fokus bliver forenkling og stabilisering af de digitale løsninger, styrke kundeoplevelsen, innovere underholdningstilbud mm..

Leo trækker superiværksættere ind i milliardprojekt

November 2015

Leo Pharma skal ikke længere kun være et medicinalselskab. Efter mere end 100 års fokus på molekyler og medicin skydes 500 mio. ind i et nyt innovationscenter, der skal skabe digitale løsninger til mennesker med psoriasis.

Maersk separates IT and digital divisions to speed up digitalisation

Maj 2017

The unit will embed a distinction between work on backbone IT systems and the deployment of technologies that digitalise customer-related processes and simplify the business.

Danfoss åbner Software Development Hub i København

Maj 2017

Danfoss tager endnu skridt videre i sin digitale transformation. Koncernen åbner en hub til udvikling af de state-of-art-softwareløsninger, som skal bruges til IoT, forbundne produkter, cloudbaserede løsninger og apps.