Skip links

Download præsentationerne her

Niels ralund - - Præsentationsslides - The future of M-Commerce

Powertalk: FDIH’s E-handelsanalyse 2018
Niels Ralund – Adm. Direktør hos FDIH

I denne 15 minutters powertalk, får du et indblik i udviklingen inden for commerce. Adm. Direktør Niels Ralund dykker ned i tallene fra den seneste analyse fra FDIH af det danske marked. Hvad kendetegner udviklingen, hvilke udfordringer og muligheder står de danske virksomheder overfor? Og endelig hvad skal du forvente der sker inden for området i 2019.

Download præsentation
Lagkagehuset 200x200 - - Præsentationsslides - The future of M-Commerce

Udnyt mobilen under det klassiske butiksbesøg
Mette Winther Larsen – Head of Digital hos Lagkagehuset

Lagkagehuset er en af de danske succeshistorier, som på kort tid har opnået en stærk international vækst, og som allerede har manifesteret sig som et brand i Europas største byer. I denne præsentation fortæller Head of Digital, Mette Winther, hvordan man hos Lagkagehuset skaber mer-værdi for kunderne digitalt. Mette kommer blandt andet ind på de erfaringer, Lagkagehuset har gjort sig med den nuværende app, samt hvordan en digital løsning kan være med til at skabe en bedre kundeoplevelse i den fysiske forretning. Endelig kan du høre, hvordan Lagkagehuset ser fremtiden inden for det digitale felt på etablerede og nye markeder.

Download præsentation
Nursel 200x200 - - Præsentationsslides - The future of M-Commerce

Sådan undgår du fejlslagne commerce-projekter
Nursel Yildirim – General Manager hos Nodes

I denne præsentation kigger Nursel Yildirim på de seneste trends inden for mobile commerce. Hvilken rolle spiller mobilen, og hvilke teknologier bør du overveje, når du udvikler til mobile i en større kontekst, og hvilke muligheder giver det for at arbejde med kundeloyalitet, købsflows og koblingen mellem mobile og det klassiske butiksbesøg? Nursel deler indsigt via dugfriske cases, og introducerer til slut i sin præsentation en holistisk udviklingsmodel, der sikrer den gode proces til digitale mobile commerce projekter.
Download præsentation
Jesper B 2 200x200 - - Præsentationsslides - The future of M-Commerce

Apps/Mobile i en omnichannel-strategi
Jesper Bielenberg Vestergaard – Digital udviklingschef hos Saint-Gobain Distribtuion Denmark A/S

Brdr. Dahl’s indsats inden for omni-channel er en af de mest anerkendte cases på det danske marked. I denne præsentation fortæller Jesper Bielenberg Vestergaard omkring de erfaringer virksomheden har gjort sig inden for det seneste år, hvad det er man har gjort rigtigt, men også hvor der har været udfordringer med at skabe værdi på tværs af kanaler. Derudover fortæller Jesper om Brødrene Dahls strategiske tilgang, hvor apps/mobile er helt centrale kanaler. Endelig så præsenterer Jesper to konkrete mobile-tiltag som sættes i søen inden for den nærmeste fremtid.
Download præsentation

Whitepaper: The Future of M-Commerce

Efter at have studeret hundrede apps inden for retail, har vi identificeret 6 globale trends, som fremstår på det globale marked. I denne rapport kan du læse om 40 specielt udvalgte apps, som viser hvordan andre virksomheder gør brug af de 6 trends. Det er tydeligt, hvordan virksomheder hurtigt adapterer nye teknologier og implementerer avancerede features i deres app med henblik på at differentiere sig selv på markedet.
Download præsentation
Call Now Button