Skip links

Engineering awesome

Med hundredvis af digitale projekter i vores case-arkiv og omfattende erfaring indenfor de fleste industrier.

logo Scotrail - Join us
logo ironman - Join us
logo DFDS - Join us
logo Tempur 1 - Join us
logo Hiscox - Join us
icon Carlsberg - Join us

Bliv en del af
et awesome team

Vi engagerer os i tech-fællesskabet. Man siger, at hvis du har en digital strategy, har du misset pointen. Din strategy burde i sig selv være digital.

Hos Nodes nedprioriterer vi aldrig metoderne, der sikrer leveringen af succesfulde, robuste og pålidelige digitale løsninger og virksomhedstransformationer. Vi former også fremtiden ved at støtte ledende frameworks.

Vi begyndte at bruge Swift på dagen det udkom, stolede på Kotlin før det blev cool, og vi er stolte af at sponsorere Vapor, det næste skridt indenfor web-udvikling.

Vi elsker Open Source. Vi interesserer os for teknologi, der gavner os alle – ved at lære og vokse sammen. Vi bakker op omkring open source-fællesskabet, arrangerer møder på tværs af Europa og medværter af Server-side Swift-konferencer.

DSCF1203 2 - Join us

Vi elsker Open Source og deler gerne ud af vores viden

Arbejd sammen med os.

Bliv en del af et integreret team på tværs af 9 kontorer. Er du passioneret omkring kvalitet? Vil du (virkeligt) lære noget nyt hver dag? Kom med på vores fascinerende projekter over hele verden.

Se vores ledige stillinger

Med vores egne ord

Hos Nodes arbejder jeg sammen med ligesindede tech-nørder. De holder mig opdateret på det digitale plan. Og vores memes er gode!

Luna, QA Specialist
Christian - Join us

Arbejdsmiljøet er afslappet og på samme tid fyldt med god og positiv energi. Det er bare awesome at være omgivet af kloge hoveder, som elsker at dele ud af deres viden og visdom.

Steffen, Technical Director & Solution Architect
IMG 2282 scaled - Join us

Jeg elsker det faktum at lederne hos Nodes også aktivt koder i 50% af deres tid. Dette hjælper mig ikke kun i at udvikle mig, men det gør også, at jeg kan være endnu tættere på mit team.

Christian, Technical Director
image from ios 2 - Join us

    En kultur, der omfavner og støtter personlig udvikling, det nørdede og leg

    Group 10 - Join us
    Se vores ledige stillinger
    Call Now Button