Skip links
Økonomiassistent – CPH

Økonomiassistent – CPH

(Stillingen er besat)

Økonomiassistent

Hvis du synes, det lyder spændende at arbejde med tal og tech, og hvis du trives i et ungt miljø, hvor det går stærkt, og hvor to dage sjældent er ens, så kunne du være vores nye økonomiassistent.

Jobbeskrivelse:

Vi søger lige nu den rette person til at blive en del af vores økonomifunktion i en nyoprettet stilling. Stillingen er fuld tid, og du kommer til at blive en del af et lille team på 3 økonomiassistenter og med en bred kontaktflade på tværs af alle afdelinger, lande og kontorer.

Vi er et ungt og ambitiøst digitalt bureau som arbejder med en lang række digitale løsninger.Vi er mere end 100 medarbejdere fordelt på vores kontorer i København, Aarhus, London, Manchester, Amsterdam, Berlin, Prag og Dubai, og så er vi en del af japansk ejede Monstar Lab.Vi tror ikke på at en ansøgning giver os noget billede af, hvem du er. Til gengæld vil vi meget gerne vide hvad du har lavet og hvad du kan. Vi ønsker ikke at modtage ansøgninger, men foretrækker et CV der klart skitserer dine tidligere opgaver og ansvarsområder. Hvis du har anden information du mener er relevant at vide om dig, er du velkommen til at skrive max. 5 linjer til os.

Krav:

Det er vigtigt at du som person er udadvendt, selvstændig og kan begå dig på såvel dansk som engelsk. Det er også vigtigt at du, ligesom os, sætter pris på et ungt miljø med en til tider hektisk hverdag hvor der er kort til beslutninger og ligeså kort til gode kollegaer.
Det er et krav, at du har…

  • styr på de fleste af bogholderiets facetter
  • gode IT-kundskaber og er lærenem til nye systemer
  • mindst to års erfaring i lignende stilling

Det er en fordel, hvis du har…

  • erfaring med digitalt bogholderi
  • erfaring fra et internationalt miljø
  • erfaring fra konsulentvirksomhed

Vi ser frem til at høre fra dig.

APPLY
Call Now Button