Skip links

Berlingske Media

Kvalitetsradio on demand

Udfordring:I løbet af de sidste par år er podcasts som fænomen steget markant i relevans og popularitet. Denne popularitet har skabt nye muligheder for, hvordan vi kommunikerer og modtager information. Berlingske Media kom til os med et ønske om at udvikle en platform, der skulle levere kvalitetslyd som liveradio og podcast til danskere “on demand”. Visionen var en platform, der kunne præsentere kvalitetspodcasts fra danske producenter – både interne i Berlingske Media såvel som eksterne.

Løsning: Berlingske Media kom til os i sommeren 2018 med en meget ambitiøs deadline, der kun tillod os at bruge et par måneder på at udvikle. I samarbejde med Berlingske Media og det velrenommerede designbureau Trouble, var vi i stand til at lancere platformen i november 2018. Den korte deadline betød, at vi var nødt til at arbejde meget agilt og fokusere på de mest nødvendige features til den
første udgave. Siden lanceringen har vi tæt fulgt brugernes feedback og lavet adskillige opdateringer, der har forbedret platformen.

Resultat: Appen er et vidnesbyrd på, hvor hurtigt man kan tilgå et marked, hvis man er villig til at prioritere og arbejde agilt. Derudover stadfæster platformen også podcastens indtog i dansk radio som format. Der er nu omkring 18.000 aktive brugere af appen om dagen, og bedømmelserne i App og Play Store bliver bedre og bedre.

LANGUAGES

Java
Swift

TECH

Butterknife, Picasso, OKHTTP, Mockito, Kingfisher, Codemine, Serpent, NStackSDK, Alamofire

INTEGRATIONS

HockeyApp, E-Boks API

Podcast247 1 - Berlingske Media
Podcast247 3 - Berlingske Media
Podcast247 2 - Berlingske Media
Podcast247 4 - Berlingske Media
Podcast247 5 - Berlingske Media
Call Now Button