Skip links

Danica

Skab overblik over din pension

Udfordring: For mange brugere er det en udfordring at gennemskue hvordan man får det optimale ud af sin pensionsordning. Fordi løsningerne er relativt komplekse kan det kræve mange ressourcer og tid at sætte sig ind i det. Det ville Danica lave om på.

Løsningen: En digital løsning kaldet Pensionstjek, som tilbyder brugerne at få et klart svar omkring deres pension gennem besvarelse af nogle relativt simple spørgsmål. Baseret på brugerens situation udregnes automatisk en række scenarier og på baggrund deraf nogle skræddersyede anbefalinger til hvordan brugeren bør prioritere sin pension. 

The result: Ved at gøre det lettere for brugerne at være i kontrol gennem gennemsigtighed over deres financielle situation, har Danica skabt et spændende produkt, der har vagt genklang i markedet. Ydermere har Danica gjort det lettere og mere indbydende for brugerne at følge med i status på deres pension. Danica har oplevet et stærkere loyalitet fra eksisterende kunder, samt en større interesse fra nye kundeemner.

LANGUAGES

Java
Swift
Server side Swift

TECH

Gutenberg, RXJava, JUnit, Dagger, RetroFit2, SnapKit, TZStackView, Serpent, Redis, Bugsnag, MySQL, Linux, NStack

INTEGRATIONS

Urban Airship, Vapor, Admin Panel

Danica Pensionstjek 1 - Danica
Danica Pensionstjek 3 - Danica
Danica Pensionstjek 2 - Danica
Danica Pensionstjek 4 - Danica
Call Now Button