Skip links

Danske Bank

Prisvindende implementering af Sitecore Experience Platform

Nodes har siden 2015 samarbejdet med Danske Bank for at skabe deres prisvindende nye Sitecore hjemmeside.

projektet vandt prisen som den bedste Sitecore implementation for Content Management Strategy i Skandinavien, og det transformerede Bankens hjemmeside fra at virksomheds-centreret til kundecentreret.

Danske Bank er den største bank i Danmark og en stor detailbank i hele Nordeuropa med over 5 millioner detailkunder. Bankens strategi er at tilbyde den bedste kundeoplevelse i Norden, men den gamle hjemmeside var designet med et indefra-og-ud perspektiv, der fokuserede på bankens behov frem for kundernes.
Med Danske Banks nye hjemmeside er der fokus på brugerens behov – de såkaldte Life Events i en persons liv. For at skabe den bedste brugeroplevelse er hjemmesiden udviklet med en mobile-first tilgang, og Sitecores personalization features benyttes i høj grad.
Nodes arbejdede tæt sammen med Danske Bank on-site fra starten af, og vi hjalp med at levere Sitecore infrastrukturen, implementeringen og supporten samt oplæring i systemet.

Nodes har hjulpet Danske Bank med at udfolde Sitecores Personalization Engine for at kunne kategorisere deres kunder og tilbyde personlige oplevelser for brugerne. Med den nye hjemmeside har Danske Bank øget deres leadgenerering, og besøgende bruger længere tid på sitet sammenlignet med tidligere.

Ved at fjerne næsten alle de manuelle konfigurationstrin har Nodes sikret, at installering og opsætning af Sitecore Experience Platform er fuldautomatisk og sikkerhedsoptimeret. Dette inkluderer alle infrastruktur-komponenterne i Sitecore Experience Platform: Content Management and Delivery Servers, xDB (Mongo), SOLR, ExM og SQL Server.

Situation

at fastholde et højt sikkerhedsniveau
at forbedre time-to-market
at levere omnichannel kundeoplevelser

Muligheder med Sitecore

Automatiseret anvendelse
Multisite
flersproget
Experience Database
Cross-channel personalisering
A/B testing
unikke tilpasningsmuligheder

Integrering

CRM
Banking back-end systemer
Business Intelligence
Data management

DanskeBank 31 - Danske Bank
DanskeBank 41 - Danske Bank
DanskeBank 11 - Danske Bank
DanskeBank 21 - Danske Bank
DanskeBank 51 - Danske Bank
Call Now Button