Skip links

DFDS

Governance framework til drift og udvikling af apps

Udfordring: Med mere end 150 års historie er DFDS stadig et af de største og førende rederier i Nordeuropa. DFDS kom til Nodes med en ambition om at skalere digital udvikling og øge optimering på tværs af forretningen. For at imødekomme en række udfordringer forbundet med ambitionen ønskede DFDS et strategisk anker i et miljø, der er karakteriseret ved hurtig udvikling og mange stakeholdere på tværs af organisationen.

Løsning: I samarbejde med Nodes blev løsningen at udvikle en App Strategi hos DFDS. Det har banet vejen for en mere effektiv, strømlinet og integreret tilgang til udvikling af apps. Som en del a strategien blev et online framework implementeret. I det online framework blev design guidelines, ‘byggeklodser’ og tekniske anbefalinger samlet, og dermed gjort tilgængelige for alle teams og individer i DFDS, som ønsker at arbejde med apps.

Resultat: Resultatet af processen og strategien har sikret skalerbarhed i løsningerne såvel som centraliseret og standardiseret dele af processen. Målet er at reducere omkostninger til udvikling. Herunder at reducere den tekniske kompleksitet for organisationen og dermed også den økonomiske risiko forbundet med software udvikling.

DFDS dk 1 - DFDS - App Governance Framework
Santander 2 - DFDS - App Governance Framework
Santander 3 - DFDS - App Governance Framework
DFDS eng 4 - DFDS - App Governance Framework
Call Now Button