Skip links

FitnessDK

Track og nå dine træningsmål med #everythingcounts app'en

Udfordring: FitnessDK er en landsdækkende kæde af fitnesscentre med 47 centre, og har en vision om at give deres medlemmer den bedste træningsoplevelse. FitnessDK kom til Nodes med et ønske om at øge medlemsfastholdelsen, særligt i årets kritiske sæsoner. Samtidig vidste FitnessDK, at deres medlemmer forventer løsninger, der gør det let at udføre bookinger og administrere sin træning.

Løsning: For at imødekomme FitnessDK ønske og deres medlemmers forventninger skabte Nodes app’en #everythingcounts. App’en #everythingcounts er en personlig tracker, som ikke alene henter data fra Apple Health og Google Fit, men også indkluderer de træningspas, der foregår i fitness-centret.

#everythingcounts er medlemmernes genvej til deres træning, og gør det let for medlemmerne at til- og afmelde hold, følge med i sin træning, finde nærmeste centre og holde sig opdateret om seneste nyt fra FitnessDK. Det intuitive holdbookingssymstem gør det muligt for brugeren at planlægge sammen med deres foretrukne træningsmakkere, så de kan træne sammen.

Resultat: App’en fordrer et øget engagement blandt FitnessDK’s medlemmer. Derudover udgør app’en en unik mulighed for FitnessDK, hvor de kan tage ejerskab over brugerdata og drive løsningen fremad, så de kontinuerligt skaber en holistisk træningsoplevelse.

LANGUAGES

Swift
Java
PHP

TECH

Alamofire, SDWebImage, SwiftDate, RxSwift, FacebookSDK, GSON, OKHTTP, Butterknife, Retrofit, Guttenberg, Laravel, Guzzle, Listify, Linux, NGinx, MySQL, Redis, Beanstalkd, S3

INTEGRATIONS

Urban Airship
Exerp
Google Analytics
MixPanel
Bugsnag

Fitnessdk 1 - FitnessDK
Fitnessdk 2 - FitnessDK
Fitnessdk 3 - FitnessDK
Fitnessdk 4 - FitnessDK
Fitnessdk 5 - FitnessDK
Call Now Button