Skip links

MAN Energy Solutions

Intern app til kvalitetssikring

Udfordringen:

Man Energy Solutions udvikler turbiner og kompressorer i Tyskland. Virksomheden står over for – som resten af maskinbranchen – et voksende pres for at øge produktiviteten, effektiviteten og time-to-market. En række digitale initiativer som dokumentering og automatisering af kvalitetssikringen var en del af strategien til at forbedre virksomhedens generelle effektivitet.

Digitalisering var defineret som en af MAN’s strategiske byggesten, der skulle klæde virksomheden på til fremtiden. Som et af de første fast-track projekter, byggede Nodes’ Berlin afdeling i samarbejde med MAN en løsning til dokumentering af kvalitetsikringen. Et af delmålene var at levere løsningen på kortere tid end normalt, mens budgettet stadig blev overholdt.

Løsningen:

Swift Vapor Framework, en påvist teknologi fra Nodes’ tech stack, blev brugt til at bygge backendens infrastruktur. Til frontenden blev templating Language Leaf og Nodes’ Admin Panel brugt. Gennem fire one-week sprints byggede Nodes i samarbejde med MAN Energy Solutions en MVP.

Resultatet:

På blot 25 dage og fire sprints lykkedes det Nodes at bygge en robust løsning og en webbaseret MVP for administrationsarbejdere, tilsynsførende og værksfører. MVP’en giver maskinfører mulighed for at dokumentere kvalitetssikringen i skyen. Det foregår gennem tablet eller PC, og de har nu mere tid til at udvikle nye produkter, mens selve papirforbruget blev reduceret med ca. 50 %. Implementationen af nye features og udrulningen til flere fabrikker er undervejs.

Sprog

Swift

Tech

MySQL
Vapor Cloud
Vapor
Leaf
Amazon Web Services
Nodes Admin Panel

Integrationer

Man 1 - MAN Energy Solutions
Man 2 - MAN Energy Solutions
Man 3 - MAN Energy Solutions
man 4 - MAN Energy Solutions
Man 5 - MAN Energy Solutions
Man 6 - MAN Energy Solutions
Call Now Button