Skip links

MelodyVR

En unik og nytænkende musikoplevelse, der inddrager brugeren

Udfordringen
Kun 6 % i Storbritannien og 5 % i USA ejer et VR headset (og det inkluderer hjemmelavede pap-headsets til smartphones). Melodys udfordring var, at de gerne ville få flere til at bruge deres VR-headsets. De skulle give potentielle kunder en unik oplevelse, der ikke krævede et VR-headset, men som til gengæld skulle informere brugeren om produktet. Melody så store forretningsmuligheder i at give den gruppe, der endnu ikke brugte VR-headsets, en unik og nytænkende brugeroplevelse, der på sigt kunne generere flere kunder for virksomheden.

Løsningen
MelodyVR besluttede sig for en iOS løsning. En native iOS app blev udviklet og lanceret i App Store. Med app’en kan brugere browse gennem forskellige kunstnere og se previews af videoer uden at benytte et VR-headset. Nodes udviklede en unik videoafspiller, hvor brugeren kan se en 30-sekunders video i 360 grader af forskellige kunstnere fra hele verden. Dataen kommer fra MelodyVRs backend, og appen indeholder derudover også en Om- og Aktivitetssektion, hvor brugere kan læse mere om MelodyVR samt se deres brugerhistorik.

Sprog

Swift
Java
PHP
HTML / CSS / JS

Tech

AFNetworking, ParseSDK, FacebookSDK, HockeySDK, GSON, OKHTTP, RetroFit, Laravel, Guzzle, Linux, NGinx, MySQL, Redis, Beanstalkd, S3

Integrering

Urban Airship
MailGun
TheTrainLine API
Bugsnag

Melodyvr11 - MelodyVR
Melodyvr2 - MelodyVR
Melodyvr4 - MelodyVR
Melodyvr31 - MelodyVR
Melodyvr5 - MelodyVR
Call Now Button