Skip links

MobilePay

Nyt website og partnerportal

Gennem de seneste fem år har smartphones og tablets spredt sig med lynets hast, og det skaber nye forbrugermønstre og -fordele. En af disse fordele er kontantløse betalinger gennem apps.

Gennem de seneste fem år har smartphones og tablets spredt sig med lynets hast, og det skaber nye forbrugermønstre og -fordele. En af disse fordele er kontantløse betalinger gennem apps.

MobilePay er en betalingsapp, der overflødiggør traditionelle betalingsmidler ved MyShop, Point of Sale (POS) for butikker, webshops, apps og gentagne betalinger som f.eks. regninger eller abonnementer. Det gør det også muligt at overføre betalinger mellem private brugere af MobilePay. Omkring 4,4 millioner forbrugere – primært i Danmark men også et stigende antal i Finland – bruger MobilePay appen. Det tal svarer til 90 % af den danske befolkning. Brugerne kan også foretage kontantløse køb i mere end 100.000 butikker.
I 2018 blev der foretaget transaktioner for en samlet værdi af 80 milliarder danske kroner gennem appen.

Baggrund

MobilePay blev et selvstændigt selskab i 2017, og Implicit, der i dag er blevet en del af Nodes, blev stillet til opgave at introducere digitalt hjemmeside-design og løfte det generelle niveau på den officielle hjemmeside og skabe en let tilgængelig partnerportal.

Den officielle hjemmeside for MobilePay og partnerportalens overordnede mål er at øge antallet af nye MobilePay-brugere både blandt private og virksomheder. Disse privatpersoner og virksomheder skal ligeledes informeres om og blive udlært i MobilePays produkter og services. Det specifikke formål med den nye offentlige hjemmeside er at generere leads, så flere virksomheder kan blive en del af MobilePay-universet, mens formålet med partnerportalen er at holde partnerbanker opdateret om MobilePay initiativer.

Ny partnerportal og offentligt website

Microsoft SharePoint, som det gamle website var bygget på, levede ikke længere op til de forretningskrav, MobilePay stillede. Derfor valgte MobilePay at benytte Sitecore til både partnerplatformen og den offentlige hjemmeside. Implicit, der i dag er blevet en del af Nodes blev udvalgt til at hjælpe med implementeringen, da virksomheden har erfaring med at bygge Sitecore løsninger – og platforme med høje sikkerhedskrav – for organisationer i den finansielle sektor.

Hovedårsagerne bag valget skal findes i de unikke muligheder, Sitecore platformen tilbyder. Det inkluderer blandt andet muligheden for hurtigt at imødekomme de unikke krav, partnerportalen stiller, mens der anvendes standard Sitecore funktionaliteter, sikkerhedsfeatures og multi-site og -sprog support. Derudover er det brugervenligt for marketingmedarbejdere, så de nemt kan optimere brugeroplevelsen på sitet og blandt andet benytte A/B testing og personalisering. Slutteligt er der også mulighed for at integrere Coveo til søgninger.

Da MobilePay er en finansiel institution med over 60 partnerbanker, der også befinder sig i den finansielle sektor, er sikkerhed en top prioritet. Et autorisationssystem til login på partnerplatformen blev udviklet for at sikre et højt sikkerhedsniveau, mens manuelle handlinger, når nye partnere skulle onboardes på portalen, blev minimeret.

Resultatet

Over 90 % af Danmarks 5,7 millioner store befolkning benytter MobilePay-appen. Ifølge en undersøgelse fra Word of Mouth (WOM) Brand Recognition er MobilePay et af de mest kendte danske brand i Danmark blandt personer mellem 18 og 34 år .
MobilePays hjemmeside er generelt blevet mere intuitiv for slutbrugeren. Med en velstruktureret søgefunktion kan brugerne – private eller virksomheder – nemt finde de MobilePay produkter, der passer til den enkeltes behov. Navigationen er også forbedret og brugervenligheden er optimeret på hele siden.

Situation

nyt brand ID
Nyt website design
Ny hjemmeside
Partnerportal
Demand generation
Lead generation

Muligheder med Sitecore

Sitecore XP
Headless solution
Helix Framework
Experience database
Analytics
Personalisering
Campaigning

Integrering

Partnerportal

MobilePay 11 - MobilePay
MobilePay 31 - MobilePay
MobilePay 21 - MobilePay
MobilePay 41 - MobilePay
MobilePay 51 - MobilePay
Call Now Button