Skip links

Rambøll

Del nye og innovative ideer på fælles online platform

Som Sitecore partner hjælper Nodes virksomheder med at skabe værdi ud fra Sitecore platformen, men vi leverer ikke kun tekniske løsninger. Vi sparrer også med vores kunder og bidrager med helhedsorienterede løsninger. Det seneste eksempel er lanceringen af Rambøll Ingenuity.

Rambøll er en førende ingeniør-, design- og konsulentvirksomhed med hovedkontor i København. Virksomheden har mere end 1.300 medarbejdere verden over og er især stærkt repræsenteret i de nordiske lande, Storbritannien og resten af Europa samt Nordamerika, Mellemøsten, Asien og Stillehavsområdet.

I samarbejde med Nodes lancerede Rambøll onlineplatformen Rambøll Ingenuity. Baseret på Sitecore Experience Platform er Rambøll Ingenuity et online univers, hvor man kan dele nye og innovative ideer, viden og løsninger til at skabe et mere bæredygtigt samfund.

Rambøll Ingenuity indeholder en lang række artikler og nyheder fra Rambølls egne fageksperter. For at gøre det brugervenligt kan besøgende filtrere information ud fra kategorier, emner og eksperter samt forskellige formater, hvilket giver hurtig adgang til dét, brugeren søger efter. Nogle af kategorierne er blandt andet Green Transition, Connected Society og Bringing Digital to Life, mens emner kan dække over Protecting Natural Ressources, Migration og Regional Infrastructure.

Ud fra et Sitecore implementeringsperspektiv benytter Rambøll Ingenuity en komponentbaseret arkitektur, som illustrerer den overordnede arkitekturændring, Nodes har hjulpet med at implementere. Rambøll bevæger sig nemlig væk fra den tidligere informationsarkitektur og over til den mere nutidige og komponentvenlige arkitektur.
Fordelene ved denne nye tilgang er blandt andet, at det bliver mere effektivt at genbruge webindhold, systemer performer bedre og det er nemt at lancere nye initiativer som f.eks. Rambøll Ingenuity.

Top banner Logo 11 - Rambøll
Rambøll Employes - Rambøll
Left bottom close up Macbook1 - Rambøll
Right side Iphone X 1 - Rambøll
Real Space Gray1 - Rambøll
Call Now Button