Skip links

Satair

Intern database med kontaktoplysninger på +1.400 medarbejdere

Udfordring: SATAIR, leverandør af reservedele og løsninger til den civile luftfartsindustri herunder Airbus, er en global virksomhed med kontorer i hele verden. At finde kontaktoplysninger på den rigtige kollega blandt 1400 medarbejdere var en tidskrævende arbejdsgang, som omfattede opslag i flere forskellige IT systemer. Satair så potentiale i at udvikle en kontaktbog alene indeholdende SATAIR’s medarbejdere.

Løsningen: Appen er en lukket database med SATAIR-medarbejdere. Kollegaer kan nemt finde hinanden ved at søge på navn, titel, lokation, afdeling eller leder. Hvis den pågældende kollega ikke svarer, kan brugeren nemt finde en anden i samme afdeling uden på forhånd at kende deres navne. For at optimere brugeroplevelsen er appen integreret med den native opkaldsfunktionalitet på både iOS og Android. Hvis en medarbejder, der har appen installeret på sin telefon, modtager et opkald fra en kollega, vil appen genkende nummeret og vise navnet på den, der ringer op mens telefonen ringer – præcis som hvis vedkommende var kodet ind i telefonens kontaktbog.

Resultat: Løsningen sparer tid for medarbejderne hver gang de skal i kontakt med medarbejdere, der har den fornødne projekt eller domæne-specifikke viden, de står og mangler. Den langsigtede plan med projektet er at gøre appen til meget mere end en kontaktbog, men ved at starte småt og løse en konkret problemstilling kan virksomheden løbende rulle værdi ud til sine medarbejdere i mindre bidder.

SatAir Right Side 1024x664 - satair
SatAir Left Side Iphone X - satair
SatAir Top Right Iphone X - satair
SatAir Top Left Logo - satair
Call Now Button