Skip links

Tempur

Træningsplatform med gamification funktionalitet til salgspersonale

Udfordring: Luksus senge brandet Tempur var udfordret af manglende indsigt og forståelse for virksomhedens produkter blandt salgspersonalet i distributionen. Det sammenholdt med høje omkostninger forbundet med fysisk træning af personalet til fælles workshops, gjorde at Tempur søgte en smartere løsning som på sigt kunne erstatte den mere traditionelle tilgang.   

Løsning: En e-lærings app som kan anvendes på de førende smart phone styresystemer iOS og Android, gør det let og tilgængeligt for brugerne at kunne forbedre deres viden omkring Tempur på deres eget device når muligheden byder sig i løbet af arbejdsdagen. For at sikre brugernes lyst til at bruge app’en indarbejdedes blandt andet de dynamikker man ser i gamification og funktionalitet man kender fra andre udbredte quiz apps. Tanken bag løsningen var at bruge en metode og en kanal som kunne uddanne brugerne på en sjov, kreativ og engagerende måde.

Resultat: Tempur app’en har hjulpet til at løfte forståelsen for Tempur brandet og produkterne blandt salgspersonalet i distributionen. Derudover har det givet værdifuld indsigt til de ansvarlige på de forskellige markeder, hvor de via en brugervenlig og let overskuelig backend kan følge med i hvordan de forskellige sælgere og butikker performer. App’en til stede i mere end 16 markeder på 12 sprog og med mere end 1.000 forskellige levels. App’en er et af de bærende elementer i Tempur’s ‘The Sleeping Academy’.

LANGUAGES

Swift
Java
PHP

TECH

Alamofire, Blobfish, Codemine, Kingfisher, SnapKit, GSON, OKHTTP, Butterknife, Glide, JUnit, Laravel, Guzzle, Linux, NGinx, MySQL, Redis, Beanstalkd, S3

INTEGRATIONS

Urban Airship
Google Analytics
Bugsnag
NStack

Tempur 1 - Tempur
Tempur 2 - Tempur
Tempur 3 - Tempur
Tempur 4 - Tempur
Tempur 5 - Tempur
Tempur 6 - Tempur
Call Now Button