Skip links

Wedding shop

Mobil e-commerce platform til bryllupsgaver

Udfordring: The Wedding Shop blev tildelt prisen som bedste ønskeliste leverandør i 2017, hvilket underbygger virksomhedens førende position i bryllupsindustrien. For at fastholde den position ønskede virksomheden at bryde rammerne for den ekstraordinære brugeroplevelse i forbindelse med bryllupsplanlægning. Herunder skulle fleksibilitet og et stort antal valgmuligheder præsenteres på en indbydende måde.

Løsning: En premium native iPhone app, hvor brudeparret kan sammensætte den ultimative ønskeliste og på en gnidningsfri måde flytte ønsker til og fra, og endelig dele den med alle gæsterne. I app’en er der adgang til mere end 50.000 produkter fra mere end 350 brands, alt sammen struktureret på en overskuelig og brugervenlig måde. Ydermere har app’en en stregkode scanner og en web-link integration, hvilket tilllader brugerne at tilføje ønsker. Ydermere kan brugerne oprette donationer til honeymoon, velgørenhed eller til oplevelser.

Resultat: Med app’en har The Wedding Shop endnu engang understreget sin position som markedsleder. Det har de gjort ved at lancere en unik og strømlinet bryllupsønskeliste nu også på mobil. Dette giver dem muligheden for at udbygge deres markedsandel ved at gøre bryllupsplanlægning endnu mere nemt, sjovt og tilgængeligt. På den forretningsmæssige del har The Wedding Shop via detaljeret tracking og analytics gjort det muligt over tid at optimere oplevelsen for for deres brugere.

LANGUAGES

Swift
PHP

TECH

Alamofire, RangeSlider, BarcodeScanner, KingFisher, Reusable, Laravel, Guzzle, Linux, NGinx, MySQL, Redis, Beanstalkd, S3

INTEGRATIONS

Urban Airship
WeddingShop API
HockeyApp
Bugsnag

Weddingshop 1 - Wedding shop
Weddingshop 3 - Wedding shop
Weddingshop 5 - Wedding shop
Weddingshop 2 - Wedding shop
Weddingshop 4 - Wedding shop
Weddingshop 6 - Wedding shop
Call Now Button