Skip links
Pressemeddelelse: Nodes stifter får topstilling i Japansk moderselskab

Pressemeddelelse: Nodes stifter får topstilling i Japansk moderselskab

Daniel Højris Bæk der tilbage i 2008 stiftede app udviklingshuset Nodes sammen med forretningspartneren Andreas Green Rasmussen, får efter 1,5 års Japansk ejerskab toppost i det Japanske konglomerat Monstar Lab.

I sin nye stilling som Executive Vice President skal Daniel Højris Bæk sidde med ansvaret for den videre udvikling af hele Monstar Lab organisationen. Ansættelsen af Daniel Højris Bæk er en investering i den vækstrejse og den grundlæggende vision om at blive verdens førende digitale produktudviklingshus. Helt præcis får Daniel til opgave at styrke samarbejde på tværs af den 1.000 medarbejdere store organisation fordelt på 23 kontorer verden over med et særligt ansvar for videndeling, procesoptimering og strukturering på tværs af de enkelte enheder.

Evnen til at vækste på tværs af markeder

Stifter og CEO i Monstar Lab Hiroki Inagawa udtaler:
“Det er med stor tilfredshed, at vi kan præsentere Daniels Højris Bæk i en global rolle i Monstar Lab. Daniel får en nøglerolle i den næste fase af vores vækstrejse. Daniel kommer med den sjældne og unikke kombination af hands-on erfaring fra digitale projekter med store etablerede Europæiske brands, samt dyb viden inden for det digitale felt, og ikke mindst stærke lederegenskaber med fokus på effektiv eksekvering. At Daniel og resten af Nodes ledelse i et stærkt konkurrencepræget Europæisk marked har skabt en førende virksomhed og vækstet den efterfølgende, det er yderst imponerende. Det er netop de erfaringer og metoder, som vi ser frem til at få sat i spil højere i organisationen. Målet med denne ansættelse er at gøre Monstar Lab endnu bedre gearet til fremtiden.”

Daniel Højris Bæk udtaler;
“Igennem de seneste 1,5 år har jeg arbejdet tæt sammen med Monstar Lab teamet omkring vores aktiviteter i Europa, hvilket har været spændende. Men det er ingen hemmelighed at jeg nu ser frem til muligheden for at sætte mit aftryk på tværs af hele organisationen. Monstar Lab er på en ambitiøs vækstrejse, og med de efterhånden mange enheder placeret rundt om i verden, bliver videndeling og implementering af best practice en del af nøglen til at kunne bevare momentum. Det er en spændende opgave, som jeg ser frem til at komme i gang med.”

Skal transformere virksomheden fra asiatisk aktør til førende global

Monstar Lab består af mere end 1.000 medarbejdere fordelt på 23 kontorer rundt om i verden. Udviklingsrejsen er primært skabt gennem organisk vækst samt strategiske opkøb af lokale virksomheder med specialistviden. Monstar Lab har med opkøbene henover de seneste år sat gang i den transformation som skal flytte virksomheden fra at være en førende regional spiller i Asien til at være en global aktør. Her indtager Daniel Højris Bæk en central rolle i sin nye stilling. Daniel Højris Bæk vil i sin nye stilling rapportere direkte til CEO Hiroki Inagawa, samt indtræde i det globale ledelsesteam. Han fortsætter som bestyrelsesmedlem i Nodes. Nodes’ medstifter Andreas Green Rasmussen fortsætter som CEO for Nodes Group.

Om Nodes
Stiftet i 2008 af Andreas Green Rasmussen og Daniel Højris Bæk
Virksomheden startede med at lave skræddersyet software til mobilen, nu udvikler Nodes de fleste typer af digitale produkter
Nodes blev solgt til Japanske Monstar Lab i 2017
I Danmark arbejder Nodes for e-Boks, Stark, DMI, DOT m.fl.
120 medarbejdere fordelt på 7 kontorer i 5 lande

Om Monstar Lab
Stiftet i 2006 af Hiroki Inagawa
1.000 medarbejdere fordelt på 23 kontorer i 13 lande
Blandt virksomhedens største kunder er Uniqlo, Shake Shack og BAT

Daniel Højris Bæk - Pressemeddelelse: Nodes stifter får topstilling i Japansk moderselskab

For yderligere information 0g interviews, kontakt venligst: Malthe Kringelbach Iversen på 31536579 eller maiv@nodes.dk 

Call Now Button