Skip links

Medicinalvirksomhederne har en afgørende mulighed for at drive den digitale udvikling inden for sundhedsområdet. Download dette whitepaper og få indsigt i hvor mulighederne er lige nu.

Digital udvikling rummer et stort potentiale i størstedelen af brancher, herunder medicinalindustrien. Der er mange muligheder for at gentænke gamle processer og udvikle nye og smartere løsninger. Løsninger der styrker positionen i markedet, i sundhedssystemet og i sidste ende gør hverdagen lettere for patienterne.

De fleste virksomheder arbejder mod at introducere nye digitale løsninger i medicinalindustrien. En industri hvor der traditionelt set ikke tænkes digitalt først. Hos Nodes ser vi et stort potentiale for medicinalindustrien til at blive den del af sundhedssektoren, der driver den digitale innovation. I dette whitepaper udforsker vi de udfordringer og muligheder, vi har erfaret i samarbejde med aktører i branchen. Her kommer vi med et bud på, hvordan virksomhederne innovativt kan sikre fremdrift og afklaring på nye digitale ideer og investeringer.

Få din udgave af rapporten her

Mulighederne er mange, når det kommer til digitale produkter. Læs om dem her.
Klik for at se whitepaper

3 centrale spørgsmål vi besparer i dette whitepaper

Når arbejdsgange ændrer sig

Hvordan kan digitale løsninger være med til at fastholde relationen til brugerne når arbejdsgangen på hospitalerne ændres?

Nye muligheder

Hvordan sikres integration med medicinalt udstyr, når flere og flere produkter digitaliseres?

Brugerne

Hvordan indsamles data om brugernes adfærd med det formål at optimere deres oplevelse af digitale produkter?

Relevant for dig der ...

arbejder med digital transformation, apps og mobile

gerne vil lære af andre industrier med lignende problemstillinger

arbejder i medicinalbranchen eller sundhedssektoren

Call Now Button